Regntøy til salgs

Å redigere bilder kan være morsomt, men kan også gi mestringsfølelse, noe jeg opplevde da jeg lagde dette bildet. Å lage dette bildet gjør at jeg får stor forståelse for hva barna kan føle når de får gjøre lignende aktiviteter.

 

For en tid tilbake var sønnen min og jeg på vei til barnehagen og jeg bestemte meg for å ta et bilde. Første bildet er original bildet og redigeringen har jeg gjort på telefonen min, en Huawei pro 30. Bildet er først snudd noen grader, så er det klippet smalere og til slutt er bildet blitt retusjert om til nesten bare svart-hvit. Dette synes jeg har gitt bildet en kul effekt og minner meg om et bilde som kunne vært brukt som reklamebildet for regntøyet.

Dette er lett å gjøre og er noe som er lett gjennomførbart av barn, kanskje enda lettere på et smartboard eller et nettbrett.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.